Нов Рекорд за Скок во Вода

Дали имате страв од височина?

Некои луѓе едноставно немаат таков проблем,скокаат од 60 метри височина.

Швајцарецот со бразилско потекло Ласо Шалер,го сруши светскиот рекорд на скок во вода од даска.Ласо љубител на екстремизам,скокна на височина од 58,8 метри од водопадот Салто во близина на истоимениот врв на Швајцарските Алпи.Овој скок траеше скоро 6 секунди и снимен со камера која се наоѓа на неговата глава.Еве погледнете го видеото.

Напишете коментар