Концерт на КУД Кавалџии од с.Штука

За време на изминатиот викенд во населеното место Штука се одржа концерт на КУД „Кавалџии„ – с. Штука.
Програмата на оваа културно уметничко друштво беше наменета пред се за нашите иселеници односно лицата на привремена работа во странство.

Напишете коментар