Кои актери беа најдобро облечени на доделувањето на Златните Глобуси

Секоја манифестација која е поврзана со филмот и музиката и светот на шоу бизнисот, секогаш е проследено и е под будното око на модните критичари.
Кои познати личности беа најдобро облечени на овогодинешното доделување на познатите награди Златен Глобус, погледнете ја галеријата и проценете сами….

Напишете коментар