Клубот Маф-Маф уште еднаш ја обеле музичката култура во Струмица

Струмичани по 8 пат го обелеа образот на Sensation White No.8 at Club Maf Maf и докажа дека Струмица не е само домаќин на Цеци, Шабани, Амар Гилевци и Аца Лукас.
Клубот Маф-Маф по 8 пат ја одржа традиционалната White Senseation диџејските сетови на Никола, Циге и Димитров.
Менеџерскиот тим на својата фан страна изрази голема благодарност до сите присутни на оваа забава за дигнитетот и за одличната атмосфера и забава.
Струмица е и ќе остане град со најдобар ноќен живот во државата.
Еден од виновниците за тоа е секако клубот МАФ-МАФ.
Д.Ѓ

Напишете коментар