Ќе биде прекинато водоснабдувањето на улицата „11 Октомври“

Поради дефект на водоводна цевка од 9,30 до 13 часот ќе биде прекинато водоснабдувањето на улицата „11 Октомври“ и тоа на потегот од улицата „Моша Пијаде“ до улицата „Сава Ковачевиќ“. Екипи на Јавното претпријатие за комунални дејности „Комуналец“ работат на отстранување на дефектот.

Напишете коментар