Како да Препознаете Органски Производи и ГМО Производи

Во последно време на голема врата ни доаѓа ГМО во нашато производство, кое понатаму го внесуваме во нашиот организам. На лика ГМО производите се многу убави, па не залажуваат да ги купиме.
Како да ги препознаете органските производи од ГМО производите, погледнете ја следнава галерија и воочете ја самите разликата.
2vvtks3

A scientist holds a genetically modified apple
A scientist holds a genetically modified apple

11b6788

27yx2cj

b4iwx3

Напишете коментар