Јапонците измислија маска што го крие лицето на жените додека јадат

Со оглед на фактот дека важат за нација која се гордее се своите совршени манири кога станува збор за културата на јадење, воопшто и не е чудно што Јапонците измислија маска која го крие лицето на жените додека јадат.
Но, за остатокот од светот ова ново откритие што доаѓа од Јапонија е малку бизарно. Сепак, Јапонците сметаат дека на жените воопшто не им е пријатFreshness Burger измисли маска според која истовремено го држите хамбургерот, но и ја прикривате устата. Со нејзината употреба можете да се јаде како и колку сакате без притоа да ви биде непријатно или да се плашите дека ќе испаднете непристојни додека јадете.sozdadena-maska-shto-go-krie-liceto-na-zhenite-dodeka-jadat-157700но да ги гледаат додека јадат сендвич во јавноста, затоа постојано ја ставаат раката на уста.

Напишете коментар