Изложба на Марјан Пецев Захов

Синоќа по повод свеченото отварање на 52 меѓународна струмичка ликвна колонија се одржа и самостојната изложба на струмичкиот ликовен уметеник Марјан Пецев Захов.

Напишете коментар