Голем Интерес за Хип Хоп Вечерта -СОФ 2015

Синоќа во Домот на Арм се одржа Хип Хоп вечерта на која свој настап има Дивизија, Metaphorce, ZeeBomb, Тоти-Е, Конфликт  и Dj Попај.

Покрај настапите на раперите од Струмица и Скопје, на хип – хоп вечерта се цртаа и графити, а се одржа и натпревар во играње.

Напишете коментар