Дури 20 Струмички Села утре без Струја

Од ЕВН Македонија за конзумот на КЕЦ Струмица, ги информираат граѓаните дека поради реализација на инвестициони зафати за подобрување на квалитетот во снабдувањето со електрична енергија, утре (среда, 18 ноември), од 08:45 до 16:00 часот без снабдување со електрична енергија ќе останат населените места: Самоилово, Ново Село, Ново Коњарево, Смолари, Старо Коњарево и Дражево.
Од 11:00 до 15:30 часот без електрична енергија ќе останат: Стиник, Барбарево, Сушица, Секирник, Иловица, Штука, Зубово и Турново. Од 08:30 до 15:30 часот населените места: Мокрино, Борисово, Банско, Мокриево, Габрово и Колешино

Напишете коментар