Денот Кога ни Вперен Пиштол во Глава Нема да ве Уплаши

За време на грабеж во еден супермаркет во Нова Лондрина, во северозападниот дел на Парана, безбедносните камери го фатија моментот кога клиент влегува внатре игнорирајки го крадецот, кој му впреува пиштол во глава. Сликите покажуваат како напаѓачот носејки кацига, влегува во супермаркет и им се заканува на клиентите и вработените со пиштол. Сепак, пензионираниот Жоаким де Соуза, 64, влегол со главата надолу без да забележи било какви проблеми.

 

Напишете коментар