Денеска ја одбележавме 78 – годишнината од смртта на првоборецот Герас Цунев.

Во знак на почит кон неговиот живот и дело, со претставници на Советот на општина Струмица, Општинскиот одбор на Сојузот на борците и други институции, положивме свежо цвеќе пред спомен бистата во малиот градски паНапишете коментар