Денес Роденден Слават 4 Холивудски Актери

Денеска 18 август роденден слават познати и докажани холивудски актери, а тоа се Едвард Нортон,Патрик Свејзи,Кристијан Слејтер и Роберт Редфорд.

Напишете коментар