Дечињата од ЈО-ЈО Синоќа Повторно Блеснаа на Сцената

Синоќа на сцената пред АРМ присутните граѓани повторно имаа можност да ги слушнат финалистите од детскиот фестивал ЈО-ЈО.
Публиката уживаше во овој настап па така и млади и стари ги потпевнуваа песничките.
11846737_1616625975283090_1668605579278514138_n

11863233_1616626131949741_3914623326293566028_n

11870631_1616627565282931_8709260929176491761_n

11873510_1616627378616283_268834340011450530_n

11885341_1616625468616474_5971234081624293350_n

11887954_1616625055283182_5028365199839201970_n

11891097_1616626878616333_3117579080223298751_n

11891260_1616625165283171_7115343487490096189_n

11900032_1616626528616368_1564463186432887876_n

Напишете коментар