Цук и Црвен Крст со обука за превентивна заштита во СОУ Јане Сандански

Денес во просториите на СОУ„Јане Сандански“-Струмица од страна на ЦУК и Црвен крст беше одржана обука за превентивно однесување во случај на непогода или повреда. Присутните наставници беа запознаени со основните начини за пружење помош во случај на несакани повреди.Голема благодарност до : Љупчо Јанков, Димитар Стојоски и Марјан Даутов

Напишете коментар