Brainster денес официјално ја лансира својата нова платформа, наречена „Brainster Кариера“

Brainster денес официјално ја лансира својата нова платформа, наречена „Brainster Кариера“. Идејата на оваа платформа е да ги поврзе талентите со иновативните компании, нивните потенцијални работодавци.

„Brainster Кариера“ е онлајн платформа која на едно место ви нуди кариерно советување, идентификување на вашите потреби за доедукација, како и директно поврзување со компаниите кои имаат потреба од таленти.

Платформата е целосно бесплатна за користење.

https://kariera.brainster.co/

Напишете коментар