Аритметика М Едукативен Центар за Природни Науки

Деновиве во Струмица се отвори едукативен центар за природни науки. Место каде можете да го подобрите вашето знаење по математика и хемија.

Овој едукативен центар преку своите професори кои се докажани во својата професија , ќе им помогнат на сите заентересирани и тоа од претшколска возраст, основци, средношколци и студенти полесно да ги совлаадат материите од овие два предмети.

Целта на овој центар е учениците полесно да ја совладаат материјата од областа на математиката и природните науки. Ќе се работи континуирано, со покреативен и поиновативен пристап кон материјалот. Знаењето ќе се усвои преку забава, дружење.

DSC_3273 DSC_3274 DSC_3235 DSC_3257 DSC_3259 DSC_3261 DSC_3276 DSC_3298

Напишете коментар