Амбасадорот Белели и градоначалникот Заев отворија „Италијанско ќоше“ во Струмица

Струмица доби „Италијанско ќоше“, прво во Република Македонија. Ова културно – забавно катче го отворија амбасадорот на Република Италија во Македонија, Ернесто Масимино Белели и градоначалникот на општина Струмица, Зоран Заев. Амбасадорот Белели и градоначалникот Заев потпишаа и Меморандум за соработка.
11990602_887194531333978_2951861860161820305_n

12042680_887194504667314_3222762885820250995_n

12063351_887194501333981_1480503048703024197_n

12063418_887194508000647_7755471079202267099_n

Напишете коментар