Здружението Транзен ја Организираше Првата Работилница „Вовед и анализи на сегашната состојба на општина Ново Село во секторот култура“

Реализирана првата работилница за креирање на стратешки развоен документ во областа на културата и уметноста во општина Ново Село – „Вовед и анализи на сегашната состојба на општина Ново Село во секторот култура“ од проектот „Ревитализација на руралните средини преку уметност и култура“ финансиски поддржан преку програмата Цивика мобилитас на „Швајцарската Агенција за развој и соработка“

Напишете коментар