Здравје-Бомба за Вашиот Имунитет

Доаѓа временскиот период кога нашиот организам и имунитет се склони на се почести настинки и вирусни инфекции.

Затоа за да го појачите вашиот имунитет ви предлагаме една напивка која е готова за 2 минути и претставува вистинска бомба за вашиот имунитет.

Потребни состојки

  • 2 dl вода
  • пола лимон
  • 1/2 лажица цимет
  • 1/2 лажица ѓумбир
  • 1 лажица мед
  • 1 лажица маслиново масло
  • Подготовка-Во 2 dl вода  исцедете го лимонот, ставете пола лажичка цимет и ѓумбирот, лажицата мед и маслиновото масло.

    Сето тоа добро треба да се промеша и да се пие пред јадење.

Напишете коментар