Запознајте го Уникатниот Renault Corbusier Coupe

Рено ги изненади сите од индустријата со својот нов  Renault Corbusier Coupe, кој претставува уникатен дизајнерски автомобил. Овој автомобил е посветен на познатиот француски архитект и дизајнер Лу Корбузије со потекло од Швајцарија.

Од компанијата решиле да ги употребат стиловите на познатиот архитект при создавањето на овој прототип.

Во овој момент не се соопштени главните карактеристики на овој автомобил, но едно е сиурно дека во иднина вака би требало да изгледаат автомобилите.6a383b125bbf87c8b072ab222764a930 6d054ab9a5b6484a0372354e3383542d bb994e975352d86baf663034d10f077f c78dea3f1fc0272dff64e8e4e5003ea9_big

Напишете коментар