Закажана е уште една проекција на филмот „ЗЛАТНА ПЕТОРКА“ во Струмица

Почитувани, поради големиот интерес, закажана е уште една проекција на филмот ЗЛАТНА ПЕТОРКА, во сабота, од 19 часот. Билетите се продаваат во НУЦК „Антон Панов“.
Информација: статистите и учесниците во филмот ЗЛАТНА ПЕТОРКА можат да си подигнат гратис билет на портирницата во НУЦК „Антон Панов“!

Напишете коментар