Заедно Создаваме Круг на Хуманоста-Младите за Христијан

Младите од о.Босилово ве покануваат на голема хуманитарна забава во Сабота 07.11.2015 со почеток во 19:30 часот во МАВИТА – с.Штука.
Влези и ти во кругот на хуманоста.
Да поддадеме рака на малиот Христијан .
Ве очекуваме!
12189971_10203543680912992_6526568036175383129_n

Напишете коментар