Вторник 08.03- без струја ќе останат фирмите во реонот на Градашорци

Регионалниот центар за управување со кризи-Струмица, по добиено известување од ЕВН Македонија, за конзумот на Кец Струмица, ги известува граѓаните дека заради реализација на инвестициони зафати за подобрување на квалитетот со снабдување на електрична енергија, утре 08,03,2016 година во периодот од 08,00 часот до 15,30 без струја ќе останат фирмите на територијата на Градашорци и тоа-Цамбулев, Цермат,Роберто 2, мотел Мис Стоун,Ивона, млекара Здравје Радово,кратко исклучување ќе има и во селата-Добрејци,Василево,Нова Мала и Турија.

Напишете коментар