Во среда ќе се одржи крводарителска акција

Црвениот крст на Македонија и Заводот за трансфузициона медицина -Струмица во соработка со општина Василево организираат хуманитарна акција на доброволно дарување на крв. Акцијата ќе се спроведе во среда, 18.05.2016 година во периодот од 08,00 до 14,00 часот во просториите на Домот на културата во Василево.

Организаторите ги покануваат граѓаните на општина Василево да се вклучат во акцијата и да ја покажат својата хуманост на дело.

Напишете коментар