Во сабота 25 јуни УМС ВМРО-ДПМНЕ ќе ја одржи својата Годишна конференција во Скопје

Во сабота 25 јуни УМС ВМРО-ДПМНЕ ќе ја одржи својата Годишна конференција во Скопје. УМС Годишната конференција ја прави пред своето членство во салата Јане Сандански со почеток од 13 часот. Заинтерсираните членови и симпатизери ќе поаѓаат од пред просториите на Комитетот близу Католичка црква Струмица.

Тргнувањето е од 09.00 часот

Напишете коментар