Во ООУ „Видое Подгорец“ се одржа показен час за децата од детската градинк

Во основното општинско училиште „Видое Подгорец“ денеска се одржа показен час по физичко и здравствено образование за децата од градинката „Детска радост“ Клон 3 голема група. Показниот час беше одржан од страна на наставниците по физичко и здравствено образование, а дечињата од градинката уживаа во сите спортски активности кои што им беа презентирани.
1611018_889645667755531_945561882262094517_n

11012585_889645677755530_7275239886893703611_n

12140759_889645707755527_477026511898490985_n

12190798_889645684422196_3116345289551079403_n

12191029_889645691088862_5898155004164055507_n

12193605_889645701088861_2321424920445281651_n

Напишете коментар