Видео- Како да го Изладите Пијалокот за 2 Минути

Ви се најавија гости, а вие немате ладен пијалок…Потребно е да имате поголем сад, лед и сол…

Погледнете го следново видео и дознајте како да го разладите пијалокот за само 2 минути….

Напишете коментар