Видео-Активист ја Прекина Прес Конференцијата на Вмро Дпмне

Денеска на прес конференцијата на Вмро Дпмне која се одржа на индустриската зона во Сачево,активистка упадна на  прес конфренцијата  со транспарент и прашуваше за парцелите на премиерот Груевски.

Транспарентот и беше одземен и беше замолена да се тргне на страна,или доколку сака нека почека па после тоа и таа да даде изјава.

Таа остана и понатаму и ја попречуваше конференцијата при што настана и вербален конфликт.


Видеото е преземно од 24Струмица

Напишете коментар