Вело-Беласица за деца

На 6 и 7 Мај ќе се спроведе велосипедски-образователни активности за деца од реонот на Општина Струмица .Организаторите од Планинарско Еколошко Друштво “Еделвајс“ имаат подготвено интересна програма, кое вклучува натпревар во возење велосипед, велосипедска прошетка по одредена маршута каде ќе се запознаат со интересна историја за природата и културно-историското наследство за реонот на Планина Беласица.
За сите учесници имаме спремено награди и изненадувања. Дојдете заедно да споделиме радост и интересно дружење со една цел времето да го поминеме во природа.

За повеќе информации и пријавување:
Ристе Киров, моб 076-499-851

Напишете коментар