Вечерва во 20.00 часот велигденски хуманитарен концерт на Александра Јанева

Вечерва со почеток во 20.оо часот голем хуманитарен велигденски концерт на Александра Јанева и нејзините пријатели.
Бидете дел од овој концерт и бидете хумани…Повелете во НУЦК Антон Панов…

Напишете коментар