Утре стартува “ Balkanica Cup kids Sandanski 2016 “

Продолжуваат меѓународните настапи за младите членови на ФК Академија Пандев.

Утре 10.02.2016 стартува Балаканика Куп – Сандански 2016. Турнирот ќе трае до 14.02.2016 и ќе се одржува на неколку терени во Сандански, Р. Бугарија. На турнирот учество ќе земат повеќе реномирани екипи од Р. Бугарија , Р. Грција и Македонија.

ФК Академија Пандев во оваа прва фаза ќе земе учество со две генерации и тоа 2001/02 и 2003.

Напишете коментар