Утре на 11.08.2015 Свечено Доделување на Дипломите на СОУ Јане Сандански Генерација 2011-2015

Почитувани родители, роднини, ученици. СОУ„Јане Сандански“-Струмица ве поканува на свеченото доделување дипломи на генерацијата 2011-2015, на 11.08.2015.
Настанот ќе се случи пред фонтаната на градскиот плоштад (зад споменикот на Гоце Делчев) со почеток во 20 часот. Повелете и бидете дел од заедничката свеченост.

Напишете коментар