Утре ќе бидат изложени дел од моштите на св.Василиј Велики на поколнение

На празникот Обрезание Христово и Свети Василиј Велики во Црквата “Свети Кирил и Методиј” , 13.01 од 16 часот и на 14.О1 од 07 часот ќе бидат изложени за поклонение дел од светите мошти на Св.Василиј Велики и Св.Теофан Начертани.
MICEVA-1-

otec-700x357

Напишете коментар