Учениците од ООУ „Никола Вапцаров“ постигнаа одлични резултати на ноќните крос трки

По повод празникот 11 Октомври, на ден 12 Октомври(петок) се одржаа традиционално ноќните крос трки. Од ООУ„Никола Вапцаров“ Струмица учество зедоа повеќе ученици во различни категории. Пласманот беше следен:
Симона Кирова VI-2; 3место
Викторија ТрајковаVI-1;2м
Верица ЧолевскаVI-2; 1м
Филип Киров VI-3; 3м
Гоце Полизовски VI-1; 2м
Теа Зетова VII-1; 3м
Бранка Божинова VII-1; 2м
Марија ГерманлиеваVII-4; 1 место;
Глигор Манчев VII-4; 2м
Росана Павлова IX-3; 3м
Мартина НиколоваIX-3; 3м
Панче ПетровIX-1; 1м

Напишете коментар