Техно забава со „Пата Пата“ во „Маф Маф“

В петок, 25 септември (22:30ч) музичката платформа Pata Pata Recordings” во состав 
Ted Dettman, Sal Sonder и Haaj ќе настапи со свој техно перформанс во урбаниот клуб Маф 
Маф“. Тројцата диџеи ветуваат одлична забава, пропратена со нивниот специфичен 
техно/мелодичен звук, со што на присутните ќе им понудат нешто различно, квалитетно и 
конкретно, наспроти монотониот и секојдневен музички амбиент. 
Инаку, Pata Pata Recordings е една од најдобрите продуцентските куќи на Балканот, 
чија основна цел е да воспостави свој експресивен начин на размислување, да пренесе до 
публиката свој уникатен звук и да понуди своја уникатна приказна. Тимот позади оваа 
етикета генерално е ориентиран кон Techno и сите негови поджанрови, но секогаш е 
расположен за експериментирање, бидејќи не сака да се ограничува на само овој стил.
EVENT-PERSONAL COVER 
Линк до настанот за петок: https://www.facebook.com/events/422074557998649/  
PataPata Recordings се активни на социјалните мрежни, па оттаму може да дознаете 
повеќе за нив. 
Beatport: http://www.beatport.com/label/pata-pata-recordings/38646 
Facebook: www.facebook.com/patapatarec 
Soundcloud: http://soundcloud.com/patapatarecordings 

Напишете коментар