Свечено отварање на општинскиот комитет на ВМРО-ДПМНЕ во Струмица

Почитувани сограѓани,

Ни претставува задоволство во името на
Општинскиот Комитет на ВМРО ДПМНЕ
Струмица да Ве поканиме на свечен собир по
повод отвoрањето и благословувањето на
новите простории на Општинскиот Комитет
Струмица, утре Петок, со почеток во 20 часот.
Новите простории ќе бидaт заедничко место
на кое ќе се развиваат идеите, ќе се
среќаваат граѓаните, заедно ќе ги решаваме
проблемите, ќе се реализираат проектите за
подобар живот на нашите сограѓани.

Истовремено ја користиме оваа прилика да
ги известиме членовите, симпатизерите,
граѓаните што го посетуваат комитетот или на
друг начин се обраќат до нас дека новите
простории се сместени на улица Никола
Тесла.

Сите нив ги покануваме да заедно да го
одбележиме овој свечен настан кој го
правиме во пресрет на големиот празник на

Македонската револуционерна борба и
денот на основањето на ВМРО.

Ви благодарам.

Напишете коментар