Струмичките гитаристи под менторство на проф.Васко Пиличев, повторно со најдобри резултати во Ниш

Струмичките музички таленти, односно гитаристите под менторство на М-Р Васко Пиличев повторно се закитија со највисоките награди на меѓународниот натпревар во Ниш-Србија.
Меѓународен натпревар Ниш резултати:
Кико Ичков и Митко Витанов лауреати(најмногу бодови од сите категории за основно)
Иван Пакетов I награда
Велјан Дојчинов и Стефан Локов I награда
Кико Понов II нагарда

Напишете коментар