Струмичкиот Музички Бренд Горан и Ленче Кукич ја воодушевија публиката во Србија

Познатите музички вокали Горан и Ленче Кукич имаа свој настап во познатото музичко шоу „Никад није касно. Најпрвин настапил Горан, кој ја испеал песната  „Волим те“ од Лео Мартин и ја добил почитта на Иван од „Легенди“, инаку член на жирито.

За сето време Горан ја добивал подршката од неговата сопруга Ленче, која не издржала и таа запеала со што ја воодушевиле публиката.

Српските медиуми со доста коплименти и пофални зборови за нивниот настап.

Публиката од Македонија нивниот настап ќе може да го проследи на 24 или 25 декември.

ivan-1 lence-2

Напишете коментар