Струмица Врие од Змии

Струмица не е Штип, ама врие од змии. До нашата редакција пристигнаа фотографии од нашиот читател Мите Трајков.

Овие фотографии се направени во куќа,  во близина на средното училиште Никола Карев.

 

Напишете коментар