Советот на општина Василево ја закажа 45-та седница

Советот на општина Василево ја закажа 45-та седница

Во четврток, 20.10.2016 година, со почеток во 13,00 часот Советот на општина Василево ќе ја одржи 45-та редовна седница. За работа на седницата предложен е следниот дневен ред:

Предлог-одлука за долгорочно домашно задолжување на општина Василево во рамки на Проектот за подобрување на општинските услуги (MSIP).
Седницата ќе се одржи во просториите на Домот на културата во Василево.

Напишете коментар