Сок со кој Можете да Изгубете и до 3 кг за една Недела

За пет дена, конзумирање на овој пијалок може да се изгуби телесната тежина и до три килограми

Овој сок буквално согорува калории, така велат тие луѓе кои го консумираат. Состојките кои се користат за овој сок се извор на витамини и минерали.

За кратко време, поточно, за пет дена , конзумирање на овој пијалок можете да изгубите тежина и до три килограми .

Состојки:
– Магдонос
– 1 лимон
– една чаша вода

Подготовка:
фрагмент магдонос, додадете сок ​​од еден лимон и сето тоа полејте го со чаша вода. Сокот се пие наутро на празен стомак, за период од пет дена.

После тоа, пауза од 10 дена.

Напишете коментар