Со Кокосово масло до убаво лице и негувана коса

Жените трошат огромни пари за препарати за да ги сокријат своите недостатоци и секогаш да изгледаат совршено, ама да не се лажеме во последно време тоа го прават и мажите.

Но сепак постои доста едноставен и ефтин препарат со кој ќе имате негувано лице и тело, станува за доста ефикасниот и природен препарат, а тоа е маслото од кокос.

Кокосовото масло може да ви послужи и како регенератор,  нанесете го од краевите па се до врвовите на вашата коса, ставете капа за туширање и после пола саат измијте ја со шампон.

Исто така можете да нанесете тенок слој и под вашите очи и со тоа ќе ги намалете брчките.

Напишете коментар