Скулптурата во големиот градски парк повторно е осветлена

Блесна скулптурата која што се наоѓа во големиот градски парк и му даде посебна убавина во вечерните часови. Осветлувањето го изврши Одделението за јавно осветлување при Јавното претпријатие „Паркиралишта – Струмица“. Од претпријатието апелираат до граѓаните да не го оштетуваат како што тоа се случуваше во повеќе наврати досега.

Напишете коментар