Шеширите на Eugenia Kim, хит на Инстаграм

Во моментов во модниот свет најпознати се шеширите на Еугениа Ким, станува збор за сламени шешири на кои има пораки во стилот “Do not disturb”, “Daydreamer”, “Fiesta, not siesta”, “Wish you were here”, “Here comes the sun”.

Овие шешири се погодни за овој летен период покрај море или базент..

Иако се многу скапи околу 445 долари сепак се доста посакувани од модните трендсетерки…

Напишете коментар