Се асфалтираа три улици во населеното место Куклиш

Со подобрувањето на временските услови општина Струмица ги интензивира градежните активности на терен. По стартот на изградбата на канализациониот систем во Добрејци, се работи и во населеното место Куклиш. Таму, вчера и денеска се асфалтираа три улици. Овој градежен зафат е реализиран со средства од буџетот на општина Струмица.

Напишете коментар