СДСМ Струмица-Започна со промоција на платформата Визијата за Македонија

Платформата Визијата за Македонија се создава веќе подолг временски период и се претставува во секој град и населено место каде заедно со граѓаните  преку комуникација и предлози се креира визијата за Македонија.

СДСМ Струмица започна со промоција на платформата Визијата за Македонија, воедно на граѓаните им беа презентирани петте столба по која треба да се раководи секоја државна власт.

 

Напишете коментар