Романтична Акустика-Концерт за Паметење

Синоќа кај езерцето во големиот градски парк се одржа концерт наречен Романтична Акустика.
Струмичани имаа можност да уживаат во прекрасните гласови на Ивана Василева, Ана Цамбулева и Ангела Илиева во придружба на акустичен бенд.
Секоја чест за организаторот како и за самите учесници на концертот.

Напишете коментар