Ретро Хит Видео- Коста Бургов ја пее песната Дано Данице на Подгорски Глас 92 година

Како изгледаше настапот на нашиот пеач Коста Бургов на познатата некогашна манифестација Подгорски Глас.

Во оваа видео Коста ја пее песната Дано Данице , оваа видео потелнува од 1992 година.

Напишете коментар