Реконструкција на Домот на културата во с. Радово

Започнаа подготвителните активности околу реконструкцијата и адаптацијата на Домот на културата во с. Радово.

На местото на стариот објект ќе биде изграден нов и модерен Културно-информативен центар.

Овој проект го спроведува Центарот за развој на Југоисточниот плански регион (ЈИПР) во соработка со општина Босилово преку Програмата за рурален развој од 2015 година.

Напишете коментар